Évek óta követjük Budakalász életének eseményeit, a továbbiakban közre is adjuk ezeket.
Leírjuk a jót, kimondjuk a rosszat, előlünk nem marad rejtve semmi.

 

Gaál Krisztián vagyok, 37 éves ( az újságban szerkesztői hiba miatt tévesen 43 jelent meg ) vállalkozó. Gyerek- és ifjúkoromat Budakalászon töltöttem, majd esküvőm után Balatonra költöztem. De családom és gyerekkori barátaim máig a városhoz kötnek, ezért mindig is kiemelt figyelemmel követtem a helyi eseményeket. Ezért a baráti társaságban is sokszor kapott szerepet a helyi politika, de ekkor megmaradt baráti beszélgetés szintjén.  Tavaly érdeklődéssel figyeltem a 2011 Egyesület feltűnését és őszinte örömmel töltött el, amikor a semmiből érkezve maguk mögé utasították a nagypolitikában résztvevőket. Aztán a választások után elkezdtek szivárogni a hírek kiskirályokról, akik miatt egyesek közérdekű adatigénylésekkel fordultak az önkormányzathoz. A hivatalosan megkapott információk megdöbbentőek voltak, ekkor merült fel először, hogy hiányzik egy ellenpólusa a helyi vezetésnek. Telt az idő és mikor láttuk, hogy a választási vereségükbe belerokkant pártok teszthalott szintjére zuhantak, az eddigi kritikusok beálltak a nyertesek mögé, a baráti társasággal úgy döntöttünk, mi fogjuk képviselni a mérlegnek azt a bizonyos másik nyelvét. Nekünk nem célunk a politikai szerepvállalás, csak szeretnénk megmutatni, hogy semmi nem változott, és a Hírmondóban csak az önkormányzat dicsőítése zajlik súlyos közpénzekből.
Így jött létre a vezetésemmel a Kalászi Napló, egyfajta tényfeltáró, oknyomozó blogként,amiben a Hírmondóból kimaradt helyi ügyekkel foglalkozunk, kicsit oknyomozósan, kicsit hangzatosan, bulvárosan.
Ezért is lett a Napló alcíme - ami a Hírmondóból kimarad -.

De egy a fontos. Az általunk gyakorolt kontrollal a város vezetőinek civil felügyelet alatt tartása, amely garantálja a közpénzek becsületes elköltését.


„Tiszta közéletet Budakalászra!”
Felelős kiadó: Gaál Krisztián
E-mail: info@kalaszinaplo.hu
Kérjük a nekünk írt levelet, minden esetben küldjék el másolatként is az alábbi e-mail címre:

Másolat e-mail: kalaszinaplo@gmail.com


Kalászi Napló 
- ami a Hírmondóból kimarad -


Rólunk

Hamarosan...

Közösség

Kapcsolat

info@kalaszinaplo.hu