Miután kiderült, hogy a 2011 Egyesület által vezetett önkormányzat 1 és 2 hét munkavégzés után ad jutalmakat az ismerőseinek, állandó védekezéssé vált, hogy bezzeg a Rogán László vezette testület polgármesterei mekkora jutalmakat vettek fel. Ennek mentünk utána, mik ezek a jutalmak és követtek-e ezzel szabálytalanságot?

rogán lacika.jpg


Azért, hogy kideríthessük az igazságot, kérdésekkel fordultunk Rogán László volt polgármester úrhoz és a dr. Göbl Richárd által vezetett budakalászi önkormányzathoz is.

kalászi napló kérdés jutalom.jpg

 

Hiába írtunk egy általunk óhajtott határidőt, az önkormányzat részéről mindössze ez a válasz érkezett. 


pap judit válasza.jpg

Együttmüködési szándékunkat kifejezve, előzetes terveinktől eltérően az önkormányzat részére  1 nap helyett további 6 napot biztosítottunk.
Ezt írásban közöltük velük, melyre válasz már nem érkezett.
Végül a saját maguk által szabott 15 napos közérdekű adatigénylési határidőt sem tartották be, így az önkormányzat álláspontját nem tudjuk bemutatni.

Kérdéseinket az üggyel kapcsolatban elküldtük Rogán László képviselő, volt polgármester úrnak, akitől az alábbi választ kaptuk.

kalászi napló kérdés jutalom rogán válasza.jpg

 

Rogán úr állítása alapján évekig nem vett jutalmat, majd azt követően a törvényi előírásoknak megfelelően.

Szerettük volna, ha ennek kapcsán bemutathatjuk az új vezetés álláspontját, hogy Rogán László szavai megfelelnek-e a valéóságnak? Ha a Rogán Lászlóék által felvett jutalom nem szabálytalan, szerettük volna megtudni, miért közlik minden formában, miszerint valaki 4 év munkavégzés után jutalmat vett fel, miközben az ismerősök 1 hét után felvett jutalmát szabályosnak tartják?
De csak szerettük volna. Sajnos minden együttmüködési kísérletünk ellenére, végül 16 nap alatt sem válaszoltak kérdéseinkre.


Vissza

Rólunk

Hamarosan...

Közösség

Kapcsolat

info@kalaszinaplo.hu