Deák Ferenc botrányai körbejárták az internetet, bár cikkünk nyomán az Index írta meg először, de az igazi botrányt a Telex hozta címlapon, mikor kiderült, hogy Deák Ferenc jegyző lóbaszónak és búzavirágnak nevezte az egyik jelentkezőt. Bár sokan követelték a lemondását, Deák lemondás helyett egy színjátékba kezdett és valószinüleg előre megbeszélt forgatókönyv alapján, mindössze felajánlotta a lemondását. Deák szomszédja és háziorvosa, Dr. Göbl polgármester kisebb várakozás után Deák Ferenc homofób, diszkriminatív tettével ezáltal azonosulva, természetesen nem fogadta el ezt. Deák jó szakmai munkájával indokolva azt, amiről még az RTL Klub is forgatott riportot, „Homofób, de hivatalában marad” cimmel. Bár azóta kiderült, hogy ez egyértelműen nem igaz, hisz az eddigi rendőrségi nyomozások után, az EBH és a Kormányhivatal is vizsgálódik Deák Ferenccel összefüggésben.

Ha ez nem lenne elég, Deák Ferenc szerepet vállalt az általunk bérelt reklámtáblánkon található reklámanyag ellopásában, mely után az addig magasztalt „ritka, személyes felelősségvállalás” is elmaradt. Információink szerint az eset kapcsán a Rendőrség már különböző lefoglalásokat hajtott végre az Budakalászi Önkormányzatnál.

A fentiek ellenére Deák Ferenc jegyző ellen a bizalom töretlen és továbbra is egy olyan ember Budakalászon a „törvényesség őre”, akivel kapcsolatban több, különböző hatósági eljárás, rendőrségi nyomozás van folyamatban.


Vissza

Rólunk

Hamarosan...

Közösség

Kapcsolat

info@kalaszinaplo.hu