2020.09.28. 

Sajnos munkahelyi okokból kifolyólag, a volt jegyző és a budakalászi önkormányzat közti per tárgyalásán nem tudtunk személyesen részt venni.

De most változtatás és szerkesztés nélkül közzétesszük a Kalászi Napló Szerkesztőségének megküldött levelet, melyet Dr. Udvarhelyi István, volt jegyző úr írt Dr. Göbl Richárd polgármester úr részére.varoshaza-3.jpg

 


"Budakalász Város Önkormányzata polgármestere részére

 
Tisztelt Göbl úr!
 
 
Mellékelve önnek is megküldöm a közöttünk folyó munkaügyi perben beterjesztett felperesi beadványt áttekintés céljából. Tartalmazza az irányadó joggyakorlatot is, amelyet - állítása szerint - az ön jelenlegi jegyzője oly alaposan felderített és "körbejárt" a velem közölt bizalomvesztést megelőzően.
Elolvasva tapasztalni fogja, hogy részletesen bemutatom az összes joggal való visszaélést, jogellenes fenyegetést, nyomásgyakorlást, amelyet ön, és az ön nevében eljáró politikai tanácsadója, (obsitként a munkakörömet megszerző) Deák Ferenc sérelmemre elkövetett.
Feltétlenül szükségesnek tartom, hogy a Bíróság derítse fel a leírtak szerint az önök valamennyi jogtiprását, amellyel nem voltak restek a szakmai becsületembe gázolni, a szakmai munkámat indokolatlanul megbélyegezni, annak teljes ellehetetlenítését célozva.Önök már a választás előtt fenyegették a kollégáimat, a választás után pedig velem szemben alkalmazták ezeket a módszereket.
Különösen figyelmébe ajánlom polgármester úrnak a felperesi észrevételben szereplő idézeteket. Önöktől származnak. Tanúként valamennyi érintett félnek pontosan kell visszaadnia majd őket vallomásában.
Mindenképpen szükséges, hogy az ön és jómagam szakmai munkáját és megítélését alapvetően befolyásoló, az önök által előidézett, a közbizalmat alapjaiban veszélyeztető helyzetet a bíróság ítéletével oldja fel. Ezzel a megállapítással ön bizonyára egyetért.
Ha polgármester úrnak kérdése van, természetesen állok rendelkezésére a tárgyalás megkezdéséig.
Jelen levelemet Rogán László volt felettesemnek is megküldöm, tájékoztatás céljából.
 
 
Üdvözlettel,
Udvarhelyi István Gergely"

Cikkünket elküldtük Deák Ferenc jegyző és Dr. Göbl Richárd polgármester részére.
Amint válaszolnak a választ is közzétesszük.

Vissza

Rólunk

Hamarosan...

Közösség

Kapcsolat

info@kalaszinaplo.hu